Tilless Mária Réka

Az alapok, amivel eddig foglalkoztam különböző mélységben és amiket most is használok: néptánc (25 év színpadon, 24 év tanítás), mozgás- és táncterápia (6 év – képzés), kontakt improvizáció (13 év), weight-flow contact (3,5 év), Autentikus Mozgás (6 év), Body Mind Centering (2 év), Skinner Releasing Technique, jóga, transztánc, 5 ritmus tánc.

Kapcsolat: reka@kontaktneptanc.hu

Györke Tímea

Néptánccal 20 évet foglalkoztam (ez volt a kezdet), majd szertorna, Limon és Graham technika után a kontakt improvizációba keveredtem bele 15 éve. Manapság az improvizáció, különböző táncstílusok, mozgás színház, különféle művészeti ágak egymást termékenyítő kontaktusa, s mindezek pszichés, személyiség fejlesztő hatása érdekel.

Tóth Miklós

Felnőtt fejjel szerettem bele a néptáncba és újra a mozgásba. 2 év színpadi tánc után az improvizációs, önismereti mozgásformákban kerestem mindazt, ami hiányzott nekem a néptáncos közegből. A Lemanguria Tanodában végeztem foglalkozásvezetői képzést, majd 3 éve Szilágyi István harcművész mestertől kezdtem tanulni a Mediball módszeren keresztül a test-lélek-szellem egységének természetes használatáról. Az itt tapasztaltak ösztönöztek arra, hogy megteremtsek egy olyan közeget, ahol együtt van jelen a néptánc formáinak szépsége és ereje és a testtudati módszerek mélysége, meghittsége és hatékonysága.

Kapcsolat: miklos@kontaktneptanc.hu